10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurExpositie realistische schilderijen van Wim Schrijver in het gemeentehuis

Expositie realistische schilderijen van Wim Schrijver in het gemeentehuis

DALFSEN – De coronamaatregelen maken het weer mogelijk om te exposeren! Vanaf 15 september 2021 zijn de schilderijen van Wim Schrijver te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Wim Schrijver is 73 jaar geleden geboren in Dalfsen en heeft hier altijd gewerkt. Hij werkte jaren als beroepsschilder en verwisselde de kwasten voor kleine penselen. Bij Art Partout in Deventer beoefende hij 7 jaar het ‘fijnschilderen’. Hier wordt alleen gewerkt met olieverf. In het eerst jaar ging het vooral om de techniek op kleine paneeltjes, maar in de jaren daarna werden de panelen en doeken steeds groter. Wim bereikte prachtige resultaten waar hij zelf trots op terugkijkt. Het motto bij Art Partout is “iedereen kan leren tekenen en schilderen”.

Dalfsen heeft veel te bieden

Dalfsen heeft zoveel te bieden aan natuur en monumenten dat het schilderen waard is. Wim schildert het liefst iets herkenbaars dat hij zelf eerst fotografeert. Benieuwd naar zijn schilderijen? De expositie is te bekijken in het gemeentehuis tijdens de openingstijden van 15 september t/m 2 november 2021.

Het volledige overzicht van de schilderijen is te zien op https://sites.google.com/view/wimschrijver.

- Advertisment -

Meest Populair