12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenHoutsnijden heeft plaats voor nieuwe deelnemers

Houtsnijden heeft plaats voor nieuwe deelnemers

DALFSEN – Iedere vrijdagmiddag komen liefhebbers van het Houtsnijden, tussen 14.00 – 16.00 uur, naar soos de Polhaar in de Trefkoele te Dalfsen om daar met deze hobby bezig te zijn. Deze activiteit van Saam Welzijn kan wekelijks bezocht worden.

Er is plaats voor nieuwe deelnemers, er zijn geen kosten aan verbonden aan deelname  en indien nodig kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige materialen. Het gaat om creatief bezig zijn met hout en mooie dingen maken. Samen met anderen biedt het gelegenheid om van elkaar te leren en ideeën op te doen.  

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Kom vrijblijvend een kijkje nemen om de sfeer te proeven en laat u informeren over deze activiteit.

- Advertisment -

Meest Populair