-0.6 C
Dalfsen
donderdag 9 februari 2023
No menu items!
HomeEvenementenJaarlijkse Dag-Fiets-Tocht

Jaarlijkse Dag-Fiets-Tocht

DALFSEN – De vrijwilligers van Saam Welzijn die de maandelijkse fietstochten organiseren, hebben voor de tocht van augustus een mooie “Dag-Fiets-Tocht” voorbereid. De hele tocht zal in de omgeving van Dalfsen, Ommen en Lemelerveld zijn en heeft een lengte van 60 – 65 km.

Deze zal uitgevoerd worden op 30 augustus 2022 met vertrek om 09.30 uur vanaf de Trefkoele.

Tijdens deze tocht van zijn er meerdere stops gepland waarbij ook koffie/thee, een lunch en een drankje wordt aangeboden. Naast sportief bezig zijn en een rustmoment en gezelligheid ook erg belangrijk.

De fietstocht eindigt bij Grand Café Het Oude Station in Dalfsen waar een afsluitend drankje wordt gedronken.

Geprobeerd is om de kosten zo laag mogelijk te houden. De kosten voor 2 x koffie of thee, de lunch met koffie, thee of fris en één afscheidsdrankje komt op € 22,00 per persoon die voorafgaand aan de tocht zal worden geïnd.

Omdat we reserveringen moeten maken is dit keer aanmelden verplicht. U kunt dat doen bij Saam Welzijn, telefonisch via het Infopunt tel. 0529-79 3013 tussen 10.00-12.00 uur van ma t/m do. of per mail via [email protected]

Heeft u ook zin om deel te nemen aan deze tocht dan bent u van harte welkom.

- Advertisment -

Meest Populair