5.3 C
Dalfsen
zondag 2 april 2023
No menu items!
HomeEvenementenBazar De Wiekelaar zaterdag 19 november

Bazar De Wiekelaar zaterdag 19 november

OUDLEUSEN – Zaterdag 19 november is het eindelijk weer zover. De bazar ten bate van De Wiekelaar in Oudleusen kan weer worden georganiseerd.

De kinderbazar wordt zaterdagmiddag om 14.30 uur geopend door kinderburgemeester Benthe Dijkman. En om 20.00 uur gaan de deuren open voor de ouderwets gezellige bazaravond. De opbrengst zal worden gebruikt voor aanpassingen -en verbouwing van de kantine.

Veel activiteiten zijn bedacht. Voor de kinderbazar is er het touwtje trekken met altijd prijs. Raad de prijs van de inhoud van een winkelwagen. Er staan behendigheids- en competitiespellen op de agenda. Het belooft weer vanouds spectaculair en oergezellig te worden. Een groot aantal vrijwilligers (van allerlei verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands. Er is een extra grote verloting met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door sponsoren. Er is een prachtige TFD PVC vloer of een benzine aggregaat te winnen. Maar ook een half varken (diepvries klaar) of een kruiwagen. Een autotrekhaak, een arrangement voor een culinair avondje uit, verschillende cadeaubonnen, prachtige sets tafeltjes en gezonde kaas- en zuivelproducten uit het Vechtdal. Zelfs een Segway staat op de prijzentafel. De loten zijn vanaf 9 november in de verkoop, verkrijgbaar in De Wiekelaar. Voor elk wat wils, is het uitgangspunt.

Kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur. Dan is ook iemand met een bijzondere grabbeljurk in de zaal. Op zaterdagavond wordt gestart vanaf 20.00 uur.

De bazarcommissie ziet uit naar een gezellige dag in De Wiekelaar.

De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Alle belangstellenden, gebruikers én dorpsgenoten worden uitgenodigd die De Wiekelaar een warm hart toedragen.

- Advertisment -

Meest Populair