10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenGemeente Dalfsen nodigt iedereen uit voor Nieuwjaarsreceptie in Lemelerveld

Gemeente Dalfsen nodigt iedereen uit voor Nieuwjaarsreceptie in Lemelerveld

DALFSEN – De gemeente Dalfsen viert haar Nieuwjaarsreceptie in 2023 op 10 januari bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Daarmee sluit ze aan bij de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging Lemelerveld (OVL). “Iedereen is van 19.15 tot 21.00 uur van harte welkom! Niet alleen inwoners en ondernemers uit Lemelerveld, maar juist ook inwoners en ondernemers uit andere kernen” aldus burgemeester Erica van Lente.

De gemeente kiest er bewust voor om op bezoek te gaan in één van de kernen met de Nieuwjaarsreceptie. “Wij vinden het als college belangrijk om inwoners en ondernemers actief op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan. Aansluiten bij de Nieuwjaarsreceptie van de OVL is hier een uitgelezen mogelijkheid voor. We kijken dan ook erg uit naar 10 januari. Hopelijk wordt de receptie goed bezocht en kunnen we volgend jaar onze Nieuwjaarsreceptie in een andere kern houden.”

René Velthuis, interim voorzitter van de OVL, juicht dit initiatief van harte toe. “De Nieuwjaarsreceptie is een mooi moment om op een informele manier met het college in gesprek te gaan. Maar het biedt ons extra mogelijkheden. Zo kunnen we op deze avond ook in gesprek gaan met inwoners en andere ondernemers, daarmee vergroten we ons netwerk.”

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.45 uur houdt René Velthuis een kort woordje, gevolgd door de Nieuwjaarstoespraak van Erica van Lente. Daarna volgt een borrel  die tot uiterlijk 21.00 uur duurt.

- Advertisment -

Meest Populair