10.9 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsInzamelactie afgeschoten vuurwerk gemeente Dalfsen

Inzamelactie afgeschoten vuurwerk gemeente Dalfsen

DALFSEN – De vuurwerkverkopers in de gemeente Dalfsen organiseren samen met de gemeente Dalfsen een vuurwerkactie. Op 2 januari mogen alle inwoners van de gemeente Dalfsen het afgeschoten vuurwerk weer inleveren bij één van de winkels in Lemelerveld en Dalfsen en in Nieuwleusen op de parkeerplaats van USV. Het doel van de actie is dat het nieuwe jaar begint met een schone straat.

Per volle grote plastic tas is €0,50 te verdienen. De lokale winkels zorgen ervoor dat het vuurwerkafval netjes en veilig wordt afgevoerd. Vorige jaarwisseling was de actie succesvol en zijn er ongeveer 500 tassen ingeleverd.

Deelnemende winkels

De deelnemende winkels zijn Hubo Lemelerveld en Provak Dalfsen. Daarnaast kan het vuurwerk op 2 januari van 9:30-12:00 en van 13:00-16:00 uur ingeleverd worden in Nieuwleusen op de parkeerplaats van voetbalvereniging USV.

- Advertisment -

Meest Populair