5.3 C
Dalfsen
zondag 2 april 2023
No menu items!
HomeEvenementenCursussen Klik & Tik in de Bibliotheek

Cursussen Klik & Tik in de Bibliotheek

DALFSEN – De Bibliotheek Dalfsen start komende weken met de gratis cursus Klik & Tik. Deze cursus is voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt en graag veilig op internet hun weg willen vinden.

Deelnemers werken wanneer mogelijk op hun eigen laptop of tablet. Is dit niet mogelijk, dan heeft de Bibliotheek leenlaptops beschikbaar. In deze cursus leren deelnemers de allereerste beginselen van werken met een computer, tablet of smartphone. De vraag van de deelnemer is leidend. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur.

Deelnemen is gratis.

Aanmelden kan in de Bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl.

Data en tijden

  • Lemelerveld 4 x, op maandag, vanaf 6 februari, 14.00-16.00 uur
  • Nieuwleusen 4 x, op woensdag, vanaf 8 februari, 10.00-12.00 uur
  • Dalfsen: 4 x, op woensdag, vanaf 8 februari, 14.00-16.00 uur   
- Advertisment -

Meest Populair