5.3 C
Dalfsen
zondag 2 april 2023
No menu items!
HomeEvenementenOp 12 febr. is er een Sterrenbos en Aalshorst wandeling

Op 12 febr. is er een Sterrenbos en Aalshorst wandeling

DALFSEN – Zondagmiddag 12 februari, start er vanaf het terras bij Restaurant Het Boskamp  Sterrebosweg 2 Dalfsen om 13.45 uur. Gids aanwezig om 13.30 uur, zaal open vanaf 13.00 uur. Kosten  deelname €2,- pp, kinderen gratis. Contant en graag gepast betalen aan de gids,  voor aanvang van de wandeling.

We wandelen door de prachtige bossen van de landgoederen, over de stickenwal, de Bergerallee, het Engelsewerk, Den Aalshorst en natuurlijk door het Sterrenbos.

De gids zal u onderweg veel  vertellen over het ontstaan van het gebied. De wandeling is ongeveer 5,2 km lang en duurt een kleine 2 uur. Zorg voor stevige schoenen en bospaden niet geschikt voor wandelwagens. Wilt u mee wandelen? Geeft u zich dan even op. Dan hebben we enig idee hoeveel  liefhebbers er zijn. (is niet verplicht) Opgave  kan per mail naar [email protected] of telefonisch 0529–431712 van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur

- Advertisment -

Meest Populair