16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenWorkshop online bankieren

Workshop online bankieren

DALFSEN – De Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen nodigt mensen uit voor een workshop Online bankieren. Online bankieren is veilig, snel en niet meer weg te denken. Maar niet iedereen voelt zich zeker als het om online bankieren gaat. Wil je met meer zelfvertrouwen je geldzaken online regelen? Meld je dan aan voor deze workshop.

Een betaling doen aan een vriend, je hypotheek inzien of geld overschrijven naar de spaarrekening? Het kan makkelijk online via je eigen laptop, tablet en smartphone. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit snel en veilig kunt doen.

Waar en wanneer: maandag 6 maart in Trefkoele+, Dalfsen; dinsdag 7 maart in De Mozaïek, Lemelerveld en donderdag 9 maart in De Spil, Nieuwleusen. Alle workshops zijn van 14.00 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis, wel is aanmelden nodig. Dat kan bij het Infopunt in de bibliotheek of via de website van de Bibliotheek Dalfsen: www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten.

- Advertisment -

Meest Populair