16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurFototentoonstelling Kamerata in het gemeentehuis

Fototentoonstelling Kamerata in het gemeentehuis

DALFSEN – Van 31 maart tot 10 mei 2023 kunnen inwoners en bezoekers de fototentoonstelling van Kamerata bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De fototentoonstelling is te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

De expositie maakt onderdeel uit van de expositiereeks in het gemeentehuis Dalfsen, waarbij lokale kunstenaars hun werk kunnen tentoonstellen.

Kamerata

Kamerata is een platform voor amateurfotografen in de regio Zwolle. Het is een particulier initiatief van twee enthousiaste amateurfotografen Klaas Poppens en Paul Scholten. Zij zijn in juni 2012 gestart met dit platform. Het platform biedt amateurfotografen een podium om hun foto’s te exposeren. Daarnaast organiseren ze diverse fotografie activiteiten.

De fotografen die deelnemen aan de tentoonstelling zijn niet gebonden aan een thema. Laat u verrassen door deze fototentoonstelling.

Voor meer informatie: www.kamerata.nl of stuur een e-mail naar: [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair